Τα πάντα για το Μωρό readyforbaby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59 ΕΥΡΩ

Dettol Αυτόματη Συσκευή Κρεμοσάπουνου No-Touch με Aloe Vera 250ml

Κωδικος: 289.00024
● Αμεσα Διαθέσιμο
8 Πόντους Family Club
Τιμή

Κανονική Τιμή: 10,29 €

Τιμή 7,71 €

ReadyForBaby πόντοι You will earn 8 Πόντους for purchasing this product.
- +

Dettol Αυτόματη Συσκευή Κρεμοσάπουνου No-Touch με Aloe Vera 250ml

Η Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου Dettol, ανιχνεύει αυτόματα τα χέρια σας και απελευθερώνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα κρεμοσάπουνου.
Το πλύσιμο των χεριών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατέψετε την οικογένειά σας από την εξάπλωση των βακτηριδίων. Με το Dettol Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου, εσείς και η οικογένειά σας δεν θα χρειαστεί να αγγίξετε ποτέ ξανά μια βρώμικη αντλία κρεμοσάπουνου. Ακόμη, η Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων που βρίσκονται επάνω στα χέρια — οπότε είναι ιδανικό για χρήση στην κουζίνα και το μπάνιο.

Η συσκευασία περιέχει μια συσκευή, ένα ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο, και δύο AA μπαταρίες. Όταν χρησιμοποιείτε την Dettol Αυτόματη Συσκευή Κρεμοσάπουνου, θα ξέρετε πως βοηθάτε την οικογένειά σας ευνοώντας το ορθό και αποτελεσματικό πλύσιμο των χεριών προλαμβάνοντας την εξάπλωση των βακτηριδίων.

Μόνο για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά, εκτός εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενήλικα. Αποφύγετε άμεση επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, ζητήστε ιατρική συμβουλή.
Μην κρατάτε τη συσκευή από τη μέση, όταν είναι αναμμένη, καθώς αυτό θα ενεργοποιήσει τον αισθητήρα και το σαπούνι θα αρχίσει να τρέχει. Πριν καθαρίσετε τον πάγκο στον οποίο έχετε τοποθετήσει τη συσκευή, απενεργοποιήστε τη, ώστε να αποτραπεί ακούσια ενεργοποίηση της.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός 289.00024
Barcode 5201347169312
mpn 3032312
Brand Dettol
Μέγεθος 0