Τα πάντα για το Μωρό readyforbaby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59 ΕΥΡΩ

Durex Ελαστικό Δαχτυλίδι Σιλικόνης Pleasure Ring

Κωδικος: 299.00023
●Εκτός Αποθέματος
15 Πόντους Family Club
Τιμή
14,99 €

Durex Ελαστικό Δαχτυλίδι Σιλικόνης Pleasure Ring

Το Ελαστικό Δαχτυλίδι Durex Pleasure Ring έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη στύση σας περισσότερο χρόνο. Αυτό το δαχτυλίδι πέους είναι κατασκευασμένο από μαλακό, ελαστικό υλικό που εφαρμόζει άνετα στους περισσότερους άνδρες.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ξανά δαχτυλίδι, απλά τοποθετήστε το εξαιρετικά ελαστικό και μαλακό δαχτυλίδι γύρω από τη βάση του πέους σας όταν είναι σε στύση και είστε έτοιμοι. Αυτό το δαχτυλίδι έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τη σκληρότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να ενισχύει την ευχαρίστηση και για τους δυο σας.

Αυτό το δαχτυλίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς προφυλακτικό και εφαρμόζει διακριτικά στη βάση του πέους. Μην το χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 30 λεπτά και περιμένετε τουλάχιστον 60 λεπτά πριν την επόμενη χρήση. Μην αποκοιμηθείτε ενώ φοράτε το δαχτυλίδι.

  • Βοηθάει τον άντρα να παραμείνει περισσότερο σε σκληρή στύση
  • Εξαιρετικά ελαστικό και απαλό για άνεση
  • Μπορεί να αυξήσει την ευχαρίστηση και για τους δυο συντρόφους
  • Επαναχρησιμοποιήσιμο έως 6 φορές
  • Χρησιμοποιείται με ή χωρίς προφυλακτικό Durex, λιπαντικό ή τζελ

Βήμα 1
Εάν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, φορέστε το πρώτα (διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πάνω στο προφυλακτικό πριν το φορέσετε). Προσέξτε να μην προκαλέσετε φθορά στο προφυλακτικό όταν φορέσετε το δαχτυλίδι.

Βήμα 2
Αφαιρέστε το δαχτυλίδι σιλικόνης από τη συσκευασία του, τεντώστε το και τοποθετήστε το προσεκτικά στη βάση του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης. Απολαύστε το!

Βήμα 3
Τεντώστε το δαχτυλίδι και τραβήξτε το προς τα πάνω για να το αφαιρέσετε από το πέος. Μην χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι για περισσότερα από 30 λεπτά. Αφαιρέστε αμέσως το δαχτυλίδι εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση.

Βήμα 4
Μετά τη χρήση, καθαρίστε το δαχτυλίδι με απαλό σαπούνι και ζεστό νερό. Ξεβγάλτε με ζεστό νερό και στεγνώστε το απαλά με ένα πανί ή μια πετσέτα που δεν αφήνει χνούδια. Αποθηκεύστε το στη συσκευασία blister που παρέχεται. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ καθαριστικά που περιέχουν αλκοόλη, διαλύτες πετρελαίου ή ακετόνη.

Βήμα 5
Περιμένετε τουλάχιστον 60 λεπτά ανάμεσα στις χρήσεις. Μετά από 6 χρήσεις, απορρίψτε προσεκτικά το δαχτυλίδι σύμφωνα με τις τοπικές απαιτήσεις συλλογής αποβλήτων.


Το δαχτυλίδι είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 6 φορές. Μην χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι σύσφιξης για περισσότερα από 30 λεπτά τη φορά. Περιμένετε τουλάχιστον 60 λεπτά ανάμεσα στις χρήσεις, καθώς η πιο συχνή χρήση ενδέχεται να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού του πέους. Μην κοιμηθείτε όσο φοράτε το δαχτυλίδι σύσφιξης, καθώς η παρατεταμένη χρήση του ενδέχεται να προκαλέσει μόνιμη βλάβη του πέους. Τα δαχτυλίδια σύσφιξης δεν έχουν αντισυλληπτική δράση. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος χωρίς απευθείας έκθεση στο φως του ηλίου ή σε διαβρωτικές χημικές ουσίες. Αποφύγετε την υπερβολική ζέστη και το υπερβολικό ψύχος.

Σημείωση: Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο για να ανοίξετε τη συσκευασία, προσέξτε να μην προκαλέσετε βλάβη στο δαχτυλίδι. Αυτή η συσκευασία φέρει σφραγίδα ασφαλείαςφθοράς τηςσυσκευασίας, μην χρησιμοποιείτε το προϊόν. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Αυτό το προϊόν προορίζεται για χρήση μόνο από ενήλικες. Δεν αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης. Διαβάστε προσεκτικά το φυλλάδιο.Το δαχτυλίδι είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 6 φορές. Μην χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι σύσφιξης για περισσότερα από 30 λεπτά τη φορά. Περιμένετε τουλάχιστον 60 λεπτά ανάμεσα στις χρήσεις, καθώς η πιο συχνή χρήση ενδέχεται να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού του πέους. Μην κοιμηθείτε όσο φοράτε το δαχτυλίδι σύσφιξης, καθώς η παρατεταμένη χρήση του ενδέχεται να προκαλέσει μόνιμη βλάβη του πέους. Τα δαχτυλίδια σύσφιξης δεν έχουν αντισυλληπτική δράση. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος χωρίς απευθείας έκθεση στο φως του ηλίου ή σε διαβρωτικές χημικές ουσίες. Αποφύγετε την υπερβολική ζέστη και το υπερβολικό ψύχος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός 299.00023
Barcode 5052197050004
mpn 3136083
Brand Durex
Μέγεθος 0
Δείξε Ποσό έκπτωσης Ναι