Τα πάντα για το Μωρό readyforbaby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59 ΕΥΡΩ

Finish Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Πιάτων σε Ταμπλέτες All in 1 Λεμόνι, 110τεμ. (55+55 Δώρο)

Κωδικος: 288.00028
●Εκτός Αποθέματος
24 Πόντους Family Club
Τιμή
23,99 €
110 Τεμαχια
0.22€ Τιμη/Τεμαχιο

Finish Απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε ταμπλέτες All in 1 power Λεμόνι

Finish Power, η All in 1 λύση για τα πιάτα σας. Η δράση της Powerball ενισχύει τα συστατικά της ταμπλέτας για καθημερινή καθαριότητα και λάμψη από την 1η φορά και κάθε φορά. 

Δε χρειάζεται ξετύλιγμα. Με βιοδιασπώμενη, 100% υδατοδιαλυτή μεμβράνη.

Για 100% απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας συνδυάστε με το αλάτι πλυντηρίου Finish, το εκθαμβωτικό πλυντηρίου πιάτων Finish, το αρωματικό πλυντηρίου πιάτων Finish και το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
1. Χρησιμοποιήστε μόνο με στεγνά χέρια. 2. Μη ξετυλίγετε την ταμπλέτα. Διαλύεται εντελώς στην πλύση.3.Τοποθετήστε μια ταμπλέτα ανά πλύση σε ΣΤΕΓΝΗ ειδική θήκη. 4.Μην τοποθετείτε την ταμπλέτα στην θήκη μαχαιροπήρουνων. 5. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε οικολογικά ή αυτόματα προγράμματα πλύσης. Εάν η ταμπλέτα δεν εφαρμόζει, συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή του πλυντηρίου πιάτων ή το εγχειρίδιο με τις οδηγίες. Για καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομα προγράμματα πλύσης, τοποθετείστε τη Finish Power ταμπλέτα στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων δίπλα από το φίλτρο.Για να προστατέψετε την ποιότητα των Finish Power ταμπλετών, πάντα σφραγίστε τη συσκευασία μετά τη χρήση και αποθηκεύστε μακριά από ζέστη και υγρασία. 

Συστατικά

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (για πληροφορίες συστατικών: www.rbeuroinfo.com):

5 - <15 %:  λευκαντικοί παράγοντες µε βάση το οξυγόνο,  πολυκαρβοξυλικές ενώσεις,<5 %:  φωσφονικές ενώσεις,  μη-ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.

Περιέχει ένζυμα (Πρωτεάση, Αμυλάση). Περιέχει άρωμα (BENZYL BENZOATE).

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός 288.00028
Barcode 5201347176167
mpn 3237280
Brand Finish
Μέγεθος 0