Τα παντα για το Μωρο readyforbaby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ
ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ READY FAMILY CLUB

Gigi Χαρτονένια Γιγάντια Τουβλάκια 60τμχ

Κωδικος: 235.00002
●Εκτός Αποθέματος
48 Πόντους Family Club
Τιμή
48,00 €
60 Τεμαχια
0.80€ Τιμη/Τεμαχιο

Gigi Blocks 60 γιγάντια τουβλάκια από χαρτόνι για ατελείωτη δημιουργία!

Θα σου άρεσε να υπάρχει ένα υλικό με το οποίο το παιδί θα μπορούσε πρακτικά να χτίσει οτιδήποτε? Τώρα με τα Gigi Blocks η φαντασία γίνετε πραγματικότητα! Απλά αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν!

Gigi 60 τμχ

Ας τους αφήσουμε να κάνουν φρούρια, κάστρα, παλάτια, πλοία ή δράκους. Ας τους αφήσουμε να χτίσουν με τόλμη και φαντασία. Ας τους αφήσουμε να φανταστούν  να δημιουργήσουν και να είναι υπερήφανοι για τα κατορθώματα τους.

Με τα GIGI Blocks θα φτιάξει τον δικό του κόσμο όλο από την αρχή. Και να τον βαρεθεί, θα τον γκρεμίσει και θα φτιάξει έναν καινούριο.

Αυτός είναι ο λόγος που τα παιδιά λατρεύουν τα GIGI Bloks. Γιατί μπορούν να χτίσουν πρακτικά ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Και δεν έχει να κάνει με την μορφή , τον σκοπό ή τη λειτουργία του παιχνιδιού, αλλά με τις αμέτρητες δυνατότητες να αναπτύξουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Και όλα αυτά να τους δίνει κάτι τόσο απλό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από την φαντασία ενός παιδιού.

Τα GIGI Bloks συνδυάζουν το παιχνίδι, με τη μάθηση, την πρακτικότητα, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη των φυσικών και συνδυαστικών ικανοτήτων τους. Μπορούν να τα γράψουν, να τα ζωγραφίζουν, να τους κολλήσουν αυτοκόλλητα. Να φτιάξουν αμέτρητα σκηνικά και να προσποιούνται ότι είναι όποιοι θέλουν να είναι. Αν ρέει η δημιουργικότητα η διασκέδαση δεν τελειώνουν ποτέ.

  • Η συσκευασία περιλαμβάνει 60 κομμάτια: 50 διπλά κομμάτια 20cm x 10cm x 10cm  και 10 μονά κομμάτια 10cm x 10cm x 10cm
  • Εύκολα στο δίπλωμα - χρειάζεται βοήθεια ενηλίκου
  • Ανθεκτικά για παιχνίδι, αλλά όχι για κάθισμα ή σκαρφάλωμα
  • Δεν είναι αδιάβροχα ή πυρίμαχα

Οι εικόνες είναι για λόγους απεικόνισης μόνο.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός 235.00002
mpn G2
Brand Gigi