Τα πάντα για το Μωρό readyforbaby.gr
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
23%

NUK Θήκη για Πιπίλα Mickey

Κωδικος: 187.00011
●Εκτός Αποθέματος
5 Πόντους Family Club
Τιμή

Κανονική Τιμή: 6,50 €

Τιμή 5,00 €

NUK Θήκη για Πιπίλα Mickey

NUK Disney Mickey θήκη πιπίλων, με στερέωση, για την πρακτική αποθήκευση πιπίλων, ιδανική για όταν βρίσκεστε καθοδόν, 1 τεμάχιο, κόκκινη

 Γιατί να επιλέξετε τη θήκη πιπίλας;

Όταν βρίσκεστε σε φίλους ή συγγενείς, σε εκδρομή ή για ψώνια. Όταν βρίσκεστε καθοδόν, αντιμετωπίζετε ως γονείς πάντα το ίδιο ερώτημα: Πού θα αποθηκεύσω υγιεινά την πιπίλα του μωρού μου; Μπορείτε μεν να την στερεώσετε στα ρούχα του παιδιού με την αλυσίδα πιπίλας, όμως αργότερα θα ψάχνετε τρόπο, για να αποθηκεύσετε την καθαρή πιπίλα. Tώρα, χάρη στην εύχρηστη θήκη πιπίλας Disney Mickey της NUK μπορείτε να αποθηκεύσετε και να μεταφέρετε με πρακτικό και υγιεινό τρόπο έως και δύο πιπίλες οποιουδήποτε μεγέθους – χάρη στην πρακτική στερέωση μπορείτε να έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτήν, είτε στο αυτοκίνητο είτε στο καρότσι. 

Πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε την πιπίλα του μωρού σας;

Όταν βρίσκεστε καθοδόν, μπορείτε να στερεώσετε την πιπίλα στα ρούχα του μωρού σας με μια αλυσίδα πιπίλας. Πέραν αυτού, μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλές πιπίλες απλά και υγιεινά μέσα σε τσαντάκια και θήκες πιπίλας. Οι θήκες πιπίλας κατασκευάζονται από σταθερό και ανθεκτικό πλαστικό. Το πλεονέκτημα της θήκης πιπίλων της NUK είναι ότι μπορείτε να την καθαρίσετε εύκολα με τη βοήθεια του αποστειρωτήρα ή του πλυντηρίου πιάτων.

NUK Disney Mickey θήκη πιπίλας

Η NUK Disney Mickey θήκη πιπίλας δεν είναι μόνο πρακτική και εύχρηστη, αλλά αποτελεί και ένα όμορφο αξεσουάρ χάρη στον μοντέρνο σχεδιασμό της. Εδώ και πολλές γενιές ο Mickey Mouse είναι ο καλύτερος φίλος μικρών και μεγάλων, και τώρα μπορείτε να τον βρείτε και στη NUK, σε πιπίλες, αλυσίδες πιπίλας, εκπαιδευτικά μπιμπερό, μπιμπερό First Choice+, ποτηράκια και σετ – Επομένως, η NUK θήκη πιπίλας διευρύνει τη συλλογή της NUK Disney Mickey Mouse.

  • Υγιεινή αποθήκευση δύο πιπίλων
  • Με πρακτική στερέωση, π.χ. για τον παιδικό σταθμό ή το αυτοκίνητο – ιδανική για όταν βρίσκεστε καθοδόν
  • Για όλα τα μεγέθη πιπίλας
  • Κατάλληλη για το πλυντήριο πιάτων
  • Μοντέρνος σχεδιασμός, συμβατός με τη συλλογή Disney Mickey Mouse

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός 187.00011
Barcode 4008600245025
Brand NUK
Χρώμα Κόκκινο
Δείξε Ποσό έκπτωσης Ναι