Τα πάντα για το Μωρό readyforbaby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59 ΕΥΡΩ

Philips Avent Ηλεκτρικός Αποστειρωτής Ατμού 4 σε 1 - SCF286/02

Κωδικος: 203.00039
●Εκτός Αποθέματος
70 Πόντους Family Club
Τιμή

Κανονική Τιμή: 89,99 €

Τιμή 69,99 €

Χάρη στο ρυθμιζόμενο μέγεθός του, ο αποστειρωτής SCF286/02 4 σε 1 της Philips Avent καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην κουζίνα σας. Το ενσωματωμένο καλάθι για το πλυντήριο πιάτων συγκρατεί όλα τα μικρά εξαρτήματα και σας επιτρέπει να τα μεταφέρετε όλα μαζί στον αποστειρωτή.

Αρθρωτή σχεδίαση αποστειρωτή 4 σε 1

Χάρη στο ρυθμιζόμενο μέγεθος, ο αποστειρωτής καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην κουζίνα σας ενώ διαθέτει θέσεις για όλα τα αντικείμενα που θέλετε να αποστειρώσετε, είτε πρόκειται για μερικά μικρά αντικείμενα ή για πλήρη φόρτο. Το ενσωματωμένο καλάθι για το πλυντήριο πιάτων συγκρατεί όλα τα μικρά εξαρτήματα και σας επιτρέπει να τα μεταφέρετε όλα μαζί στον αποστειρωτή.

Αποστειρωμένα για έως και 24 ώρες, αν δεν ανοιχτεί το καπάκι

Ο αποστειρωτής διατηρεί τα περιεχόμενά του -μπιμπερό, θήλαστρα κ.λπ.- αποστειρωμένα για έως και 24 ώρες, εφόσον δεν ανοιχτεί το καπάκι.

Γρήγορος κύκλος και αυτόματη διακοπή λειτουργίας

Ο κύκλος αποστείρωσης διαρκεί μόλις 6 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, ο αποστειρωτής απενεργοποιείται αυτόματα, προσφέροντάς σας ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.

Ενσωματωμένη οθόνη που παρουσιάζει την πρόοδο

Ο αποστειρωτής διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη που παρουσιάζει την πορεία του κύκλου αποστείρωσης. Επίσης, σας ενημερώνει πότε τα μπιμπερό έχουν κρυώσει αρκετά, ώστε να μπορείτε να τα αφαιρέσετε με ασφάλεια.

Ευρύχωρος σχεδιασμός

Χωράει μέχρι έξι μπιμπερό Classic και Natural 330 ml/11 oz της Philips Avent για ταυτόχρονη αποστείρωση.

Η φυσική αποστείρωση με ατμό σκοτώνει το 99,9% των βλαβερών μικροβίων

Ο αποστειρωτής χρησιμοποιεί φυσικό ατμό για την αποστείρωση μπιμπερό και άλλων προϊόντων, σκοτώνοντας το 99,9% των βλαβερών μικροβίων χωρίς τη χρήση χημικών. Έτσι έχετε τη σιγουριά ότι όλα τα μπιμπερό και τα υπόλοιπα προϊόντα σας είναι αποστειρωμένα.

Εύκολος καθαρισμός και ασφαλής αποστείρωση

Χάρη στο σχεδιασμό ανοιχτού τύπου, μπορείτε να διατηρείτε εύκολα καθαρή τη θερμαντική πλάκα, ώστε να αποστειρώνετε κάθε φορά με καθαρό ατμό.

Αποστειρώνει διαφορετικά μπιμπερό, θήλαστρα και αξεσουάρ

Ο αποστειρωτής αποστειρώνει μπιμπερό με κανονικό και με πλατύ στόμιο. Επίσης, χωράει και άλλα προϊόντα βρεφανάπτυξης, όπως θήλαστρα και αξεσουάρ.

Eco Passport - μια επισκόπηση των περιβαλλοντικών προδιαγραφών των προϊόντων μας

Η Philips νοιάζεται για το περιβάλλον και την κοινωνία, και υποστηρίζει ενεργά την οικολογική σχεδίαση των προϊόντων.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός 203.00039
Barcode 8710103536666
Brand Philips AVENT
Hot Προσφορές Όχι
Δείξε Ποσό έκπτωσης Ναι