Τα πάντα για το Μωρό readyforbaby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59 ΕΥΡΩ

Πολιτική Επιστροφής

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ/ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Το readyforbaby.gr σας δίνει τη δυνατότητα αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος έως και 30 ημέρες από την ημέρα αγοράς. Τα προιόντα-τρόφιμα με ημερομηνία λήξης μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών

  • Το προϊόν/προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και σε άριστη κατάσταση.
  • Προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί, έχουν αποσυρθεί ή έχουν λήξει δεν επιδέχονται επιστροφή/αλλαγή.
  • Όλα τα προιόντα προς επιστροφή θα πρέπει να ακολουθούνται από την απόδειξη λιανικής/τιμολόγιο πώλησης ή την κάρτα αλλαγής
  • Σε περίπτωση επιστροφής δώρου ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί με το αντίστοιχο ποσό αγοράς που θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικές σας αγορές.

Καλέσετε μας στο 210-9901462 ή στείλτε μας email στο info@readyforbaby.gr και το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για την διαδικασία επιστροφής.

  • Τα μεταφορικά της επιστροφής-αλλαγής είναι 7 ευρώ (3,50 + 3,50 ευρώ) και επιβαρύνουν τον καταναλωτή  εκτός των προιόντων που ανήκουν στις κατηγορίες ένδυσης/υπόδησης και επιστρέφονται λόγω μη συμβατού μεγέθους οπότε και τα μεταφορικά επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Σε περίπτωση αγορών που κάνετε από απόσταση (πχ. μέσω του Internet), μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσο της φόρμας επικοινωνίας https://www.readyforbaby.gr/contacts ή τηλεφωνικά καλώντας στο 2109901462 ή μέσω email στο info@readyforbaby.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε.