Τα πάντα για το Μωρό readyforbaby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45 ΕΥΡΩ
44%

Prince Lionheart Συσκευή Ύγρανσης-Θέρμανσης Μωρομάντηλων

Κωδικος: 104.00002
●Εκτός Αποθέματος
25 Πόντους Family Club
Τιμή

Κανονική Τιμή: 44,95 €

Τιμή 24,95 €

To Prince Lionheart Wipe Warmer pop χαρίζει σε κάθε αλλαγή πάνας, τη ζεστασιά που πάντα έλλειπε. Το πατενταρισμένο σύστημα Ever-Fresh®, κρατάει τα μωρομάντηλα υγρά, δεν τους επιτρέπει να μαυρίζουν, και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μύκητων και άλλων βλαβερών μικροβίων. Επίσης, το πατετνταρισμένο σύστημα Ever-Fresh® βοηθάει να κρατήσετε τα μωρομάντηλα όσο πιο φρέσκα γίνεται για να ανακουφίζει το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας.

Το πατενταρισμένο σύστημα Ever-Fresh λειτουργεί με τους παρακάτω 4 τρόπους: 

 • Θήκη για το μαξιλαράκι
  Η θήκη Ever-Fresh είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κρατάει το μαξιλαράκι με τους μικροπόρους σε απόσταση από το θερμαντήρα και να διοχετεύεται με αυτό τον τρόπο η υγρασία και η ζεστασιά σε όλα τα μωρομάντηλα ομοιόμορφα.

 • Αντι-μικροβιακό
  Τόσο η συσκευή όσο και το Ever-Fresh μαξιλαράκι είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με ειδικά υλικά που δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών που θα προκαλέσουν δυσοσμία, μολύνσεις και άλλα δεινά.

 • Δεν καφετίζουν
  Σε αντίθεση με άλλους κοινούς τρόπους να ζεστάνουμε τα μωρομάντηλα ο θερμαντήρας της Prince Lionheart, κρατάει τα μωρομάντηλα ζεστά και υγρά, ενώ αποτρέπει την αλλαγή χρώματος (καφέτισματα) που συχνά συμβαίνουν όταν ζεσταίνονται τα μωρομάντηλα.

 • Άνοιγμα των πόρων
  Τα ζεστά μωρομάντηλα ανοίγουν τους πόρους του δέρματος, χαρίζοντας έναν βαθύ καθαρισμό στο δερματάκι του παιδιού σας. 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κωδικός 104.00002
Brand Princelionheart
Hot Προσφορές Ναί
Δείξε Ποσό έκπτωσης Ναι