Τα πάντα για το Μωρό readyforbaby.gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59 ΕΥΡΩ

Τρόποι Πληρωμής - Ασφάλεια

Τρόποι Πληρωμής

Προσπαθούμε να παρέχουμε όσο των δυνατών περισσότερους και ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  • Με Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier . Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για ολόκληρη την Ελλάδα.

  • Μέσω Πιστωτικής και Χρεωστικής κάρτας 

Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας εισάγονται και επεξεργάζονται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία και συνεργαζόμαστε..

Οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές είναι οι: VISA και MASTERCARD από οποιαδήποτε τράπεζα και αν έχουν εκδοθεί.

  • Με PayPal

Πληρώνετε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή τον λογαριασμός σας PayPal μέσω της πλατφόρμας PayPal και σας στέλνουμε την παραγγελία σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.paypal.com

  •  Πληρωμή κατά την παραλαβή σας από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα του readyforbaby και να πληρώσετε με μετρητά ή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα. 

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος μας για παραλαβές είναι από τις 09:00-16:00 και από Δευτέρα έως Παρασκευή. Σε περιόδους εορτών το ωράριο δύναται να τροποποιείται.

  •  Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Το ακριβές ποσό των χρημάτων μαζί με τα έξοδα μεταφοράς όλων των τραπεζών θα πρέπει να κατατεθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες στον ακόλουθο λογαριασμό με όνομα δικαιούχου: 

IECNET ΙΚΕ

Τράπεζα Πειραιώς: 
Λογαριασμός: 5036 060831 397
IBAN: GR50 0172 0360 0050 3606 0831 397

Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί από το κατάστημα.

Ασφάλεια

Η εταιρία IECNET IKE αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. 

  • Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το email και ο Προσωπικός Κωδικός Ασφαλείας password, οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. 
Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλεται τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών. Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password.

  • Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit. Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία cPanel, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών.

Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 256-bit.