Τρόποι Πληρωμής

Προσπαθούμε να παρέχουμε όσο των δυνατών περισσότερους και ασφαλέστερους τρόπους πληρωμής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

1) Με Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται όταν παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier . Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2€ συμπεριλαμβανομένου φπα για ολόκληρη την Ελλάδα.

 

2) Μέσω Πιστωτικής και Χρεωστικής κάρτας 

Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας εισάγονται και επεξεργάζονται στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία και συνεργαζόμαστε..

Οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές είναι οι: VISA και MASTERCARD από οποιαδήποτε τράπεζα και αν έχουν εκδοθεί.

 

3) Με PayPal

Πληρώνετε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή τον λογαριασμός σας PayPal μέσω της πλατφόρμας PayPal και σας στέλνουμε την παραγγελία σας.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.paypal.com

 

4) Πληρωμή κατά την παραλαβή σας από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα του readyforbaby και να πληρώσετε με μετρητά ή με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα

 

5) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Το ακριβές ποσό των χρημάτων μαζί με τα έξοδα μεταφοράς όλων των τραπεζών θα πρέπει να κατατεθεί μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες στον ακόλουθο λογαριασμό με όνομα δικαιούχου: 

IECNET ΙΚΕ

Τράπεζα Πειραιώς: 
Λογαριασμός: 5036 060831 397
IBAN: GR50 0172 0360 0050 3606 0831 397

Διαφορετικά η παραγγελία θα ακυρωθεί από το κατάστημα.