Εταιρικό Προφίλ

 

Το readyforbaby.gr είναι το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα για τους γονείς και τους μικρούς μας φίλους. Έχουμε ως κύριο σκοπό την δημιουργία του νούμερο ένα, ευκολότερου και χρησιμότερου ηλεκτρονικού καταστήματος για τους γονείς, με χρήσιμα και ποιοτικά βρεφικά προιόντα, αναγκαία στην καθημερινότητας τους.


Το Όραμα μας

Σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες μας προσπαθούμε να επιτύχουμε το απόλυτο όραμα - "Να δημιουργήσουμε το πιο φιλικό, χρήσιμο και ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, με τα κορυφαία Brands της αγοράς, στην καλύτερη τιμή, μέσω του οποίου η ανατροφή και η καθημερινότητα της ζωή μας με τα παιδιά μας θα είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ευχάριστη"


Ποιοί Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα νέων και δραστήριων ατόμων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του εμπορίου και των ΜΜΕ, κάτι που μας δίνει την μεγάλη ευχέρεια και δυνατότητα να δημιουργήσουμε το μέγιστο ωφέλιμο περιβάλλον για τους πελάτες μας. Από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να σας αφήνουμε έκπληκτους και ευχαριστημένους σε κάθε χρήση των υπηρεσιών μας.


Γιατί Εμάς;

Επειδή, χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος, προσπαθούμε συνεχώς, να σας προσφέρουμε ποιοτικά προιόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστες εταιρείες και παραγωγούς για να μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στα καλύτερα προιόντα εύκολα και γρήγορα. Με ένα κλικ και βρίσκονται στην πόρτα σας.

 

Φιλικά,

Όλγα, Σοφία, Σταυρούλα, Πάρις και Χριστόφορος